I VÅR VÄRLD

I vår värld handlar det om stort och smått.

Det handlar om den helt vanliga vardagen samtidigt som den handlar om det större åtagandet att bidra till en hållbar framtid för vår planet.

I vår värld handlar det om verkligheten. Människor som lever sina unika liv, vägg i vägg. En lyhörd hyresvärd som har stor förståelse för rätten till ett tryggt och hållbart boende. Ett bra hem, helt enkelt.

I vår värld handlar det också om att den minsta insatsen i vår dagliga verksamhet får betydande konsekvenser för hållbarheten i stort.

Vår värld består av såväl trygghetsvandringar, underjordiska avfallssystem, byte av källarbelysning eller installation av om­fattande solenergilösningar som att betrakta LKFs verksamhet i det stora perspektivet. Det vill säga att sätta det hållbara boendet i Lunds kommun i ett nationellt, europeiskt och världsligt sammanhang.

För oss är detta vad hållbarhet i grunden handlar om: att vi tillsammans strävar efter en bättre värld att leva och bo i. Att människor i Lunds kommun väljer ett hållbart boende gör att LKF kan fortsätta bygga fler och bättre hem. På så sätt kan vi tillsammans vara en förebild – både i regionen och nationellt.

I vår värld handlar det också om att LKFs tre övergripande mål är en direkt förlängning av olika globala trender som påverkar oss alla. I vår lokala roll innebär det att varje dag erbjuda attraktiva hem, bygga fler bostäder och skapa ett bättre Lund.

Välkommen till LKFs hållbara värld!