Affärsplan 2024

Affärsplan – kundfokus och engagerade medarbetare

Vår affärsplan visar vägen mot LKFs hållbara kundresa – där vi sätter kundens behov och vårt uppdrag som samhällsaktör i fokus.

I all vår kommunikation ska det finnas kopplingar mot vår affärsplan. Då blir de tydligt både för medarbetarna och kund vilka vi finns till för. Det blir även tydligt hur vi tillsammans bidrar i stort och smått – från Lunds utveckling, till allt vi gör i vår vardag för kundernas bästa.

Kvalitetssäkring och verktyg i vår kommunikation

Vi använder dagligen verktyg som exempelvis checklistor för att säkerställa kvaliteten i vårt kommunikationsarbete, att vår hållbara kundresa synliggörs. Vi ställer alltid oss (och andra) frågan hur kopplingen i kommunikationsinsatsen blir tydlig mot våra kundlöften, vår vision och värdeord.

Varje år mäts våra kommunikationsinsatser i press- och media samt sociala medier i en opartisk revision. Vi gör även kvartalsmätningar i vår digitala kommunikation där vi gör benchmark mot andra i fastighetsbranschen.

På så vis får vi kvitto på om vi lever som vi lär när vi kommunicerar. Och fakta att agera på vad vi gör bra och ska behålla likväl som vad vi behöver ändra för att bli ännu bättre och tydligare.

Här hittar du Affärsplan 2024 i sin helhet

Våra kundlöften

Vi vill vara en hyresvärd som bryr sig, skapa ett hem för dig samt forma en plats att trivas på. Där har du LKFs tre kundlöften i en enda mening.
I Affärsplan 2024 kan du läsa mer om varje kundlöfte och hur vi vill arbeta för att uppnå dem.