#StarkaTillsammans

Tamara Tchikovani, LiLjung Design Smycken

Porträtt på två kvinnor som håller fram smycken. Den ena med rosa tröja, ljust axellångt hår och lugg. Den andra med blå tröja, svart jacka, runda glasögon och kort mörkt hår. Butiksinredning skymtas i bakgrunden.
Tamara Landia och Tamara Tchikovani

Varför valde ni att vara med i #StarkaTillsammans?

– Det är svåra tider och när erbjudandet kom från LKF kände vi att vi ville vara med.

Vad har kampanjen gett?

– Inte mycket, tyvärr. Enstaka personer har kommit
in med presentkortet i city som LKF gav till alla sina anställda i ”tidig julklapp”, men i övrigt inget. Men att LKF erbjöd oss hyresreduktion var bra!

Vad tycker du om satsningen som sådan?

– Den har varit bra. LKF har försökt hjälpa både oss, lokalhyresgäster, och sina hyresgäster och det är vi tacksamma för att de försökte göra.

Hur har företaget påverkats av pandemin?

– Det känns tufft, vi har drabbats hårt och nu försöker vi reparera det tapp vi haft. Det känns fortfarande som att det kommer att ta lång tid att komma till samma nivå som vi var på före pandemin. Vi säljer smycken och många fester och bröllop har ju ställts in i år, vilket har drabbat smyckesbranschen hårt. Men vi hoppas att vi kan rädda upp detta; hösten känns väldigt viktig. Just nu har jag och min kollega Tamara Landia ingen chans att ta ut våra löner, så vi får se hur länge vi klarar oss. Men vi har inte tänkt lägga ner!