#StarkaTillsammans

Bildkollage format som glasögon. I de båda glasen är det en kvinna med långt rött hår, glasögon och svart tröja. Kollar in i en maskin för att mäta syn och in i kameran.
Ina Nanzell

Ina Nanzell, butikschef på Glasögonmagasinet

Varför valde ni att vara med i #StarkaTillsammans?

– Vi hoppades kunna binda nya kunder till oss och ville gynna våra befintliga kunder med förmånliga erbjudanden.

Vad har kampanjen gett?

– Det har varit väldigt uppskattat. De som utnyttjat erbjudandet har varit mycket positiva. Vi fick även en del nya kunder! En del berättade att de avbokat en synundersökning hos andra optiker, för att istället komma till oss när de fick erbjudandet.

Vad tycker du om satsningen som sådan?

– Det har varit trevligt att samarbeta med hyresvärden och att få möjlighet att göra en lokal satsning. Stadskärnan behöver lyftas!

Hur har företaget påverkats av pandemin?

– I början märkte vi av det tydligt. Många var försiktiga och en hel del bokade av sina synundersökningar. Efter ett tag införde vi begränsade öppettider och på de tiderna vi haft öppet har det efter hand kommit fler och fler kunder. När det gäller den kliniska delen av vår verksamhet så har vi varit extra noga med att sprita och desinficera större ytor än tidigare. Vi har också använt handskar, munskydd och visir, för att skydda både oss själva och våra kunder.