TILL

SAMMA

NS

Det är vi som är LKF
– tillsammans med dig!

 

260 personer. Så många är det som jobbar tillsammans på LKF för att se till att du har ett bra hem.

19 296 boende. Så många är ni tillsammans, du och alla andra som bor hos oss. Det är alla ni som gör så att det blir hem av de väggar och tak som vi bygger. Det är ni alla som fyller hemmen med liv och minnen. Det är också ni som är våra bästa ambassadörer, när vi gör ett riktigt bra jobb.

Vi ses ju ganska ofta och har mycket med varandra att göra. Vi som arbetar för dig jobbar med många olika saker och har väldigt olika uppdrag. Vår gemensamma nämnare är att vi alla försöker göra det där lilla extra för att ditt hem ska vara en bra och trygg plats att skapa minnen på. Vi finns helt enkelt här för dig.

Som du kan läsa om längre fram i tidningen så finns det flera sätt att nå oss när du vill ställa en fråga eller berätta något. Vår ambition är att vi ska bli ännu bättre på att berätta vad vi som jobbar på LKF gör för att förbättra för dig som hyresgäst, runt om i Lund. Och om saker som kommer att hända där du bor.

Dialog och delaktighet är viktigt för att vi ska fungera bra tillsammans. Därför jobbar vi ständigt med att förbättra vår kommunikation. Vi fokuserar bland annat på att göra det enkelt för dig att kontakta oss. Vi hoppas att du kommer att märka det på ett positivt sätt. För om vi trivs tillsammans i vardagen så blir våra hem så mycket bättre. Det är tillsammans med dig som hyresgäst som vi är LKF.

Linda Haddemo
Kommunikationschef LKF