72 KVADRAT KUNDSERVICE

HÄR!

FINNS VI FÖR DIG

Det finns flera olika sätt att nå oss på LKF på. Vi finns här för dig att nå oss och jobbar hela tiden på att det ska bli lättare och bättre för dig att få hjälp eller svar på dina frågor. Så tveka inte, hör av dig eller hjälp oss gärna att bli bättre. Vad du tycker är viktigt för oss.

Vår hemsida, lkf.se – på vår webb kan du hitta information om det mesta. Och du – i början på nästa år får du hålla utkik, för då kommer vår nya hemsida!

Telefon – du kan ringa till oss. Antingen till felanmälan på 046 – 35 86 00, om något i din bostad verkar trasigt eller inte fungerar, eller till vår kundtjänst på 046 – 35 85 00.

E-post – det går jättebra att maila oss, det gör du på info@lkf.se.

Kundo – om du går in på www.lkf.se så kan du välja att ställa din fråga till oss. Då kommer du till kundtjänst som hjälper dig. Här kan du även se de vanligaste frågorna vi får – kanske svaret på just din fråga finns här.

Sociala medier – vi finns påFacebook där du kan skicka meddelande till oss om du har frågor eller funderingar. Vi finns även på Instagram där du kan följa vår vardag eller på LinkedIn där du kan ta del av lediga tjänster eller se hur det är att arbeta hos oss.

Chatt – vi har just startat vår chatt på vår hemsida lkf.se, där kan du ställa dina frågor direkt till kundtjänst.

Varmt välkommen att höra av dig om du undrar något!