72 KVADRAT KUNDNÖJDHET

Kundkristallen till LKF

LKF vann Kundkristallen för ”största lyft service-index”, vilket innebär störst ökning av flest nöjda kunder i Sverige. 83 procent av hyresgästerna är nöjda med oss. Kundnöjdheten var dessutom så hög att LKF blev topp tre i Sverige när det kommer till bästa service.

störst ökning av antalet nöjda kunder

– Det är otroligt roligt att vi vunnit Kundkristallen för att vi ökat kundnöjdheten så mycket och att våra kunder är så nöjda med vår service. Hela LKFs personal ska ha äran av detta pris, jag är mycket stolt att vara vd i ett bolag där kundnyttan är central, säger Fredrik Millertson.

Ett exempel där kundkommunikation, service och samverkan är centralt är Linero, ett stadsutvecklingsprojekt som i högsta grad påverkar hyresgästerna. Hyresgästernas omdöme på just Linero står för en av de största ökningarna i undersökningen när det gäller god service.

– Vi är många som arbetar med service och kundmöte i vår vardag på Linero, alla har en lika viktig roll: fastig­hets­arbetare, externa och interna hantverkare, tekniker, ombyggnadssamordnare, centrala felanmälan, uthyrare och lokalvårdare. Och sist men inte minst vår kundtjänst, säger Rikard Nilsson, områdesvärd på Linero.

– Linero är ett gott exempel där kundnöjdheten ökat mycket, men även Rådhusrätten och Klostergården har ökat. Hela LKF ska ha äran av vinsten; i princip alla områden har ökat när det gäller kundservice. Nu ska vi förvalta de fina omdömena och bli ännu bättre nästa gång vi mäter vår kundnöjdhet, avslutar Fredrik Millertson.