#StarkaTillsammans: Unika erbjudanden till våra hyresgäster

Vi är fortfarande #StarkaTillsammans

LKF bidrar till en bättre vardag för er hyresgäster

Gaffel med spaghetti runt. Ett av spaghettistråna ringlar sig från gaffeln i formen av ett hjärta.

Mer än ett år har gått sedan pandemin blev en del av vår vardag och den sätter sina spår i vår vardag, både hos dig som hyr lokal hos oss och bor hos oss. Denna tid har på olika sätt inneburit påfrestande tider för oss alla. Vi på LKF bryr oss om de som är viktigaste för oss – du som bor hos oss och som hyr lokal hos oss.

Därför har vi återigen lanserat #StarkaTillsammans – ett paket där vi på olika sätt vill hjälpa våra hyresgäster och näringslivet i Lund – hyresrabatt med statligt stöd till våra lokalhyresgäster, låta våra medarbetare stötta handeln i city med ett sommarpresentkort och genom rabatter till just dig.

Du får unika erbjudanden hos våra restauranger och caféer

Du som bor hos oss eller hyr lokal hos oss kan stötta en av de mest utsatta branscherna under pandemin – samtidigt som du får guldkant på din vardag.

Hos våra restauranger och caféer kan du ta del av smakfulla erbjudanden, bara för dig! De gäller hela sommaren ända fram till 1 september 2021 och du får din rabatt genom att meddela att du är hyresgäst hos LKF när du handlar.

Skippa stunden vid spisen och unna dig en mysig take away. Handla och ät gott – kanske utomhus tillsammans med goda vänner – med avstånd! Valet är ditt – låt smaklökarna bestämma!

All information om vår kampanj hittar du på lkf.se/starkatillsammans

Vi är #StarkaTillsammans, nu hjälps vi åt, tar hand om varandra och orkar lite till!

Varsågod! Här hittar du alla smakfulla erbjudanden.

en_battre_vardag_3

10%

1 Africa Daily Market

Adress: Lilla Södergatan 7
Erbjudande: 10% rabatt på lunch
Facebook: @africadailymarket

15%

2 Café & Le

Adress: Västra Mårtensgatan 10 A
Erbjudande: 15% rabatt på avhämtning av mat eller glassbox
www.cafeochle.se

10%

3 Gattostretto

Adress: Kattesund 6 A
Erbjudande: 10% rabatt på mat för sittande gäster
gattostretto.se

10%

4 Meat

Adress: Kattesund 8 A
Erbjudande: 10% rabatt på notan
www.meatgrill.se

20%

5 Viva

Adress: Karhögstorg 10
Erbjudande: 20% rabatt på lunch
www.vivalund.nu

15%

6 Khatoon

Adress: Lilla Tvärgatan 9
Erbjudande: 15% rabatt på valfri maträtt
khatoon.gastrogate.com

10%

7 Mårtens pizzeria

Adress: Bankgatan 4
Erbjudande: 10% rabatt på valfri maträtt
pizzahouse.mårtens.se

Porträttbild i halvfigur på tre personer från personalstyrkan på Cafe & Le. I mitten står Mohsen, ägare. I bakgrunden syns glas, koppar, kaffemaskin och delar av menyn.

Mohsen Abtin, Café & Le

Varför har ni valt att vara med i #StarkaTillsammans?

– Dels är det ett sätt för oss att försöka höja vår omsättning. Och dels är det ett sätt att visa omtanke om LKFs hyresgäster. Samarbetet med LKF har fungerat bra och det känns att de verkligen bryr sig om stadens utveckling och om allmänhetens välbefinnande. Vi är en liten droppe i det stora havet, men vill gärna vara med och göra det vi kan.

Vad har ni för erbjudande i kampanjen?

– Vi ger LKFs hyresgäster 15 procent rabatt på avhämtning av mat och glass. Det gör vi för att vi vet att många just nu är begränsade när det gäller att besöka restauranger och caféer. Därför vill vi ge dem möjlighet att ta med sig vår mat eller vår glass; att njuta av hemma, kanske på balkongen? Vår glass är gjord av en glassmästare i Helsingborg och säljs bara där och hos oss här i Lund.

Hur har ni påverkats av pandemin?

– Under pandemin har vi ganska många äldre kunder som inte vågar komma in till oss. Men de väntar utomhus och så serverar vi dem där istället. Vi tar alla restriktioner på största allvar och har 1,5 meter mellan borden, bara fyra personer vid varje bord och är någon i personalen det minsta förkyld så stannar de hemma. Vi tar vårt samhällsansvar!

– Under pandemin har vår omsättning halverats och personalen har fått mycket mindre att göra. Men LKF har varit ett viktigt stöd för oss och det känns att de värnar om oss som hyresgäster. Därför tar jag nu tillfället i akt att fram­föra mitt tack för att de tänkt på oss. De har varit tålmodiga och hjälpt oss på alla sätt.

Porträttbild på ägaren Mohsen. I bakgrunden syns en innergård med servering.

”Vi är en liten droppe i det stora havet, men vill gärna vara med och göra det vi kan.”

Mohsen Abtin

15%

rabatt på avhämtning av mat eller glassbox

Vaniljglass serverad i en skål.