Vi bryr oss om hur du har det!

Att spana efter trender i omvärlden blir allt viktigare för att hänga med i sin samtid. Därför är det så viktigt att vi lyssnar. Dels på vad omvärlden efterfrågar, men även vad du som bor hos oss behöver för att trivas hemma.

För att hänga med i omvärldens krav, ägnade vi en del tid åt just omvärldsspaning under 2020. Vi studerade globala trender och funderade över hur de kan påverka framtidens boende. Se digitaliseringen till exempel, här går utvecklingen snabbt och det är ingen hemlighet.

En stor andel av våra hyresgäster är redan nöjda med att bo hos oss, det gläder oss. Hur får vi då dig som hyresgäst att bli ännu nöjdare och stoltare över att bo just hos oss? Att analysera resultatet av vår kundenkät är en del i vårt lyssnande. Dessutom genomförde vi ett antal djupintervjuer med några hyresgäster förra året. Med det som underlag tog vi fram tre kundlöften som vi ska arbeta med fram till 2024. Vi vill vara en hyresvärd som bryr sig, skapa ett hem för dig samt forma en plats att trivas på.

I det här numret av 72 Kvadrat speglar vi en del av det vi gör just nu för att vara en hyresvärd som bryr sig. Läs bland annat om hur viktigt det personliga mötet med dig som hyresgäst är i vårt arbete. Möt några av våra hyresgäster som ska göra sommarpraktik på våra områden runt om i Lund. Vi berättar om dialogen mellan LKF och dig som hyresgäst under en pågående ombyggnadsfas – du kan läsa mer om hur detta fungerat på Karhögstorg och S:t Hans gränd i Lund.

Nu är sommaren här. För de allra flesta blir det ännu en sommar hemma i Lund – en fin plats att spendera soliga och varma dagar i. Passa på att upptäcka de restauranger eller caféer som är med i #StarkaTillsammans – en del av vår satsning att på olika vis stötta under pandemitid. Som vår hyresgäst erbjuder vi dig unika rabatter.

Du kan alltid hjälpa oss att bli ännu bättre. Vilken är din upplevelse av oss på LKF? Tveka inte – hör av dig till vårt kundcenter och berätta. Vi lyssnar gärna.

Fredrik Millertson  vd

Porträttbild på Fredrik Millertson i kontorsmiljö.

Fredrik Millertson

”En stor andel av våra hyresgäster är redan nöjda med att bo hos oss, det gläder oss. Hur får vi då dig som hyresgäst att bli ännu nöjdare och stoltare över att bo just hos oss?”