Vi bryr oss

En man och kvinna i 60-årsåldern som glada tittar in i kameran och håller om varandra. I bakgrunden syns en lummig innergård.

Det personliga mötet med dig som hyresgäst gör oss bättre

Det är viktigt för oss att ge våra hyresgäster ett personligt bemötande. På så sätt skapar vi trygghet och gemenskap i våra områden och viktigast av allt – genom att lyssna på dig får vi reda på hur du har det. Tillsammans med dig som hyresgäst skapar vi hem med omtanke och trivsel. Det är ju ingen hemlighet att omtanke och glädje sprider sig. Till och med mer än virus.

Lagom till Alla hjärtans dag i år ville vår områdespersonal tacka några av alla er som gör det lilla extra för oss och dina grannar. Som tack överlämnades både blomsterbukett och choklad. Tack vare er blir vår arbetsdag mycket roligare och vi gör ett bättre jobb!

Fastighetsarbetaren Thomas lämnade över blommor och choklad till Eva och Rune som bor i kvarteret S:t Mårten. ”Vi är bara glada över att få hjälpa till med att sköta om vår fina gemensamma innergård. Thomas och gänget gör ett fantastiskt jobb”, säger Eva.

Ett utsnitt ur en bild där en LKF-medarbetare håller en bukett med en bukett och en strut med choklad i handen. I handen syns också ett tackkort.