Välkommen till mötesplatsen som gör det enklare för dig att hitta rätt.

Låt oss visa dig runt i våra områden. Vare sig du är nyfiken på var våra bostadsområden ligger, vill veta mer om lägenheterna eller inspireras av bilder på husen och gårdarna, så hittar du det här.

Trivs du bäst på landet eller i stan? Vill du bo i radhus eller flerfamiljshus? Gillar du gammaldags charm, eller föredrar du nybyggt? Hemmet är en viktig del av livet. Vi på LKF har hyreslägenheter som passar de flesta. Vi äger och förvaltar cirka 9 000 lägenheter. Det betyder att nära 20 000 lundabor har sina hem hos oss. Våra bostäder hittar du i Lund, Södra Sandby, Dalby, Veberöd, Genarp, Revinge och Stångby.

Vår uppgift är att erbjuda bra bostäder i god miljö till rimlig hyra. Intresset för våra hyresrätter är stort, och för att möta efterfrågan är vårt mål att bygga 250-300 lägenheter varje år.

Alla har vi olika önskemål och behov kring vår bostad. Därför har många av våra lägenheter extra god tillgänglighet. I flera av våra bostadsområden finns seniorlägenheter, och vi erbjuder även boende i kollektivhus.