72 KVADRAT KUNDSERVICE

LKF SATSAR PÅ
ETT KUNDCENTER

Det ska bli enklare att få hjälp med felanmälan, uthyrning och frågor till kundtjänst, när LKF slår samman tre enheter till en, med kunden i fokus.

Hannah Billberg är nytillträdd chef för kundcenter och tillsammans med sina medarbetare driver hon nu utvecklingen mot framtidens serviceerbjudande till dig som hyresgäst.

Grundtanken är att ge LKFs kunder den kortaste och snabbaste vägen till rätt hjälp. Det ska bli tydligt vilken som är den rätta vägen in och var du kan få hjälp.

– Kundfokus är en del av hela organisationens värdegrund och satsningen på ett kundcenter är en del i detta. Genom att slå samman tre enheter samlar vi också kompetensen på ett och samma ställe. Nu ges förutsättningar att skapa ett starkt team och lära mer av varandra, vilket i slutändan ger en enklare och bättre service för dig som hyresgäst hos oss, säger Hannah Billberg.

Det är viktigt att underlätta för dig som bor hos LKF, genom att utveckla digitala kanaler och tjänster som är tillgängliga dygnet runt. Till exempel felanmälan, som du når via ”Mina sidor”. På ”Mina sidor” går det också att ladda upp intyg och dokument inför kontraktsskrivning av ditt nya hem.

– Service är framtidens konkurrensvapen, det är de mjuka värdena som skapar ett boende där man vill stanna. Nu ska vi plocka godbitarna av medarbetarnas erfarenheter för att bemöta kunderna på bästa sätt, avslutar Hannah Billberg.

”Service är framtidens konkurrensvapen, det är de mjuka värdena som skapar ett boende där man vill stanna.”

Hannah Billberg

Här är några av oss som jobbar i kundcenter. Kom förbi och säg hej!