72 KVADRAT ORDET

Tack alla ni som har svarat på vår kundenkät som vi skickade ut i slutet av förra året! Vi är glada och stolta över resultatet. Men självklart finns en hel del förbättringsområden. Bland annat kommer vår nya organisation innebära att vi blir mer tillgängliga för våra hyresgäster! Vår nya organisation beskrivs på sidan 19.

Så här års kommer ofta lusten att vistas utomhus; sticka iväg på utflykt, ta en cykeltur eller vandra i naturen. Och det finns massor av fina ställen i vår kommun. Under våren är det till exempel underbart att promenera i de äldre bostadsområdena i Lund och njuta av de vackra, blommande magnoliorna.

Ett annat av mina favoritställen är Flyinge Kungsgård – en magiskt vacker kungsgård där det bedrivits avel av hästar sedan 1100-talet. Där kan du strosa omkring, njuta av de pampiga byggnaderna i den historiska miljön och hälsa på de tjusiga hästarna. Stallarna är öppna alla dagar mellan 8-16.

I detta nummer av 72kvadrat har vi gjort några nedslag i Lunds närområde och tipsar om olika utflyktsmål för dig som vill vandra, cykla, fiska, skåda fågel, leka eller spana på vilda djur. Några av våra hyresgäster delar också med sig av sina smultronställen. Med smultronställe menas en plats som man gärna kommer tillbaka till, där man mår bra och kan koppla av. Smultronställen kan finnas långt bort eller alldeles runt knuten. Det viktigaste är att man njuter av att vara där.

Och som alltid är du välkommen med frågor, tips och idéer – maila till 72kvadrat@lkf.se

gunilla_signatur

Gunilla Flygare
Affärsutvecklingschef

72 KVADRAT ges ut av
Lunds Kommuns Fastighets AB
Box 1675, 221 01 LUND
(märk kuvertet 72 KVADRAT)

72kvadrat@lkf.se
LKFs växel: 046-35 85 00

TEXT: Anders Ljungberg, Lotta Solding och Karin Nilsson
LAYOUT: Bysted
FOTO: Copyright © LKF Bildarkiv & Klas Andersson