72 KVADRAT NOTERAT

Ladda ned Naturguide Lund!

Via appen Naturguide Lund får du massor av utflyktstips och information om naturområden i Lunds kommun, samt hur du tar dig dit. Appen är framtagen av Lunds kommun, finns för både Android och Apple och är gratis. Appen finns även på engelska, om din telefon är inställd på engelska.

I appen får du bland annat information, foton, vägbeskrivningar, leder och service. Vill du ha ett naturtips utan att veta riktigt vad du ska hitta på? Skaka då telefonen och appen ger dig ett slumpmässigt utvalt naturområde! Är du sugen på att grilla? Då hjälper appen till att hitta närmaste grillplats!

Resultatet av vår årliga kundenkät

I slutet av förra året genomförde vi som vanligt vår årliga kundenkät. Vi är väldigt glada att
betyget och förtroendet för oss som hyresvärd fortfarande är väldigt högt – nästan 84 procent av våra hyresgäster tycker att vi levererar bra service. Det tackar vi för och lovar att försöka bli ännu bättre.

Enkäten skickades ut till cirka 3 000 hyres­gäster och 62 procent svarade. Stort tack till alla kunder som har lämnat omdömen och synpunkter. Era svar är värdefulla för oss. Nu analyserar vi svaren och tar fram åtgärds­planer för varje bostadsområde.

Några axplock ur resultatet:

81%

känner sig trygga hos oss

82%

tycker att vi har det rent och snyggt

88%

tycker att de får hjälp när det behövs

93%

kan rekommendera oss som hyresvärd

93%

trivs hos oss

82%

tycker vår utemiljö är bra

91%

anser att vi skapar bra förutsättningar så att hyresgästen kan agera miljömedvetet

82%

tycker att lägenhetens utrustning, underhåll och värmekomfort är bra

83%

tycker att de får fel reparerade inom rimlig tid

Glöm inte förnya din plats i vår bokö

Ungefär 57 000 personer står idag i vår bostadskö. Många som står i kön är i akut behov av en bostad, en del vill byta bostad och andra står i kön bara för att det kan vara bra för framtiden.

Oavsett av vilken anledning du har anmält dig till vår bokö, är det viktigt att du förnyar din plats inom 365 dagar från det du registrerade dig eller senast förnyade din köplats så att du inte ska riskerar att strykas ur kön. Detta gör du enkelt genom att logga in på dina personliga sidor på Mina sidor. Där kan du också se när du måste logga in nästa gång för att förnya din köplats.

KOM IHÅG ATT DET ÄR DITT EGET ANSVAR ATT FÖRNYELSE SKER.